Directorul general al companiei estimeaza ca anul acesta cifra de afaceri va creste cu 35%, iar daca prognoza se va adeveri, dealerul Ford va incheia anul cu afaceri de peste 24 milioane euro. Cristian Bica a precizat ca tinta de vanzari, pentru anul acesta, a Romcar Motors este de 2.750 de unitati. Anul trecut, vanzarile au contribuit cu 60% la cifra de afraceri, informeaza NewsIn. In 2006, Romcar Motors a vandut 2.094 de automobile, numar ce reprezinta 16% din cele peste 12.800 de vehicule Ford vandute in Romania. Pe fondul acestei cresteri, cifra de afaceri a Romcar Motors a crescut, anul trecut, cu 30% fata de 2005 si a atins 18 milioane euro.

Compania membra a Tiriac Holding, a inaugurat al treilea sau showroom din Bucuresti, magazin de prezentare situat intr-un spatiu inchiriat la parterul unei cladiri de birouri aflata pe strada Turnu Magurele, in cartierul Berceni. Compania a investit 90.000 euro pentru amenjarea acestui nou punct de lucru cu o suprafata de 590 metri patrati.

In ultimii patru ani, Romcar Motors a investit 650.000 euro pentru dezvoltarea propriei retele de distributie in capitala. in afara de showroom-ul inaugurat joi, Romcar Motors are un complex cu showroom si service in strada Parcului si un magazin de prezentare pe bulevardul Nicolae Titulescu.

Citeste si:

Compania intentioneaza sa mai deschida inca doua showroom-uri in capitala in urmatorii doi ani, astfel ca reteaua Romcar Motors va ajunge la cinci reprezentante, dintre care una va fi in vestul capitalei, zona inca ne-acoperita de cel mai important dealer Ford.

Romcar Motors este cel mai mare dealer Ford din Romania si companie a grupului Tiriac Auto. Vanzarile Romcar Motors au crescut in 2006 cu 42%, de la 1.450 de unitati vandute in 2005, la peste 2.000 anul trecut. In 2005, Romcar Motors a inregistrat o cifra de afaceri de 13,4 milioane euro.