Romcar Motors, cel mai mare dealer Ford din Romania, a incheiat anul 2006 cu afaceri de 18 milioane euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere cu 35%, a declarat directorul general al companiei, Cristian Bica, la inaugurarea celui de-al treilea showroom al Romcar Motors.
Directorul general al companiei estimeaza ca anul acesta cifra de afaceri va creste cu 35%, iar daca prognoza se va adeveri, dealerul Ford va incheia anul cu afaceri de peste 24 milioane euro. Cristian Bica a precizat ca tinta de vanzari, pentru anul acesta, a Romcar Motors este de 2.750 de unitati. Anul trecut, vanzarile au contribuit cu 60% la cifra de afraceri, informeaza NewsIn. In 2006, Romcar Motors a vandut 2.094 de automobile, numar ce reprezinta 16% din cele peste 12.800 de vehicule Ford vandute in Romania. Pe fondul acestei cresteri, cifra de afaceri a Romcar Motors a crescut, anul trecut, cu 30% fata de 2005 si a atins 18 milioane euro.

Compania membra a Tiriac Holding, a inaugurat al treilea sau showroom din Bucuresti, magazin de prezentare situat intr-un spatiu inchiriat la parterul unei cladiri de birouri aflata pe strada Turnu Magurele, in cartierul Berceni. Compania a investit 90.000 euro pentru amenjarea acestui nou punct de lucru cu o suprafata de 590 metri patrati.

In ultimii patru ani, Romcar Motors a investit 650.000 euro pentru dezvoltarea propriei retele de distributie in capitala. in afara de showroom-ul inaugurat joi, Romcar Motors are un complex cu showroom si service in strada Parcului si un magazin de prezentare pe bulevardul Nicolae Titulescu.

Compania intentioneaza sa mai deschida inca doua showroom-uri in capitala in urmatorii doi ani, astfel ca reteaua Romcar Motors va ajunge la cinci reprezentante, dintre care una va fi in vestul capitalei, zona inca ne-acoperita de cel mai important dealer Ford.

Romcar Motors este cel mai mare dealer Ford din Romania si companie a grupului Tiriac Auto. Vanzarile Romcar Motors au crescut in 2006 cu 42%, de la 1.450 de unitati vandute in 2005, la peste 2.000 anul trecut. In 2005, Romcar Motors a inregistrat o cifra de afaceri de 13,4 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri