Michelin România a reluat progresiv producția, pe 21 aprilie, în fabrica de la Zalău Anvelope, oprită pe 31 martie pentru a lua măsuri sanitare împotriva epidemiei Covid-19.

"Din data de 21 aprilie, activitatea de producţie de la Zalău Anvelope este reluată progresiv. Măsurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislaţia în vigoare şi cu reglementările interne, prioritatea noastră fiind să protejăm sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri. Uzina de la Floreşti rămâne deocamdată închisă, cu excepția anumitor activități critice sau cu foc continuu care au un program specific", au declarat pentru wall-street.ro reprezentanții Michelin România.

Tot luna aceasta, Michelin România a reluat progresiv producția în fabrica de la Zalău Cord.

Michelin a oprit activitatea în toate fabricile din România la finalul lunii martie. Grupul Michelin are în România trei unități de producție: uzina Victoria Florești, Cord Zalău și Anvelope Zalău. În cele trei uzine lucrează peste 3.400 de angați.

Michelin are în România 4.600 de angajați. Investițiile totale ale Grupului în România se ridică la 590 de milioane de euro.

Citiți și Reportaj: Cum arată după 80 de ani prima fabrică de anvelope din România - Uzina Victoria Florești deținută de Michelin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri