Grupul german BMW va amâna construcţia fabricii de un miliard de euro din Debrecen, Ungaria, pentru a conserva numerarul, în contextul scăderii cererii, cauzată de extinderea pandemiei de coronavirus (COVID-19), a anunţat directorul financiar Nicolas Peter, transmite Reuters.

"Pe fondul actualei situaţii, vom întârzia o serie de proiecte, cum ar fi uzina din Ungaria. Alte proiecte vor fi reconsiderate cu atenţie", a precizat oficialul BMW, scrie Agerpres.

Pe plan global vânzările de maşini scad semnificativ, din cauza măsurilor adoptate pentru a ţine sub control epidemia.

În august 2018, BMW a anunţat că va construi o noua uzină în Ungaria, în apropierea oraşului Debrecen, la mai puţin de 40 de kilometri de graniţa cu România. Este vorba de o investiţie de un miliard de euro pentru noua uzina la Debrecen, care va avea o capacitate de până la 150.000 de unităţi pe an şi va crea peste 1.000 de locuri de muncă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri