Livrările de ID. 3 1ST vor începe în luna septembrie. ID.3 1ST poate fi comandat începând cu luna iulie la un pret de pornire de 32.809 euro fără TVA.

Comenzile pentru cele 30.000 de modele în ediție limitată ID. 3 1ST vor putea fi plasate începand cu a doua jumătatea a lunii iulie în Romania la distribuitorii Volkswagen.

Clienții prebooker de ID. 3 au la dispoziție două variante: prima ar fi aceea de a li se livra modelul ID. 3 1ST la începutul lunii septembrie, la care se adauga și calitatea de membru exclusiv al ID.3 1ST Mover Club.

La lansarea din septembrie, funcția App Connect precum și parte a functtiilor a head-up display nu vor fi incă activate.

Cea de-a doua variantă pentru clienții prebooker de ID. 3 1ST este aceea de a opta la semnarea contractului pentru o livrare in cel de-al patrulea trimestru al acestui an. La înmânarea cheilor către clienți, această ultimă versiune va fi echipată cu toate funcțiile.

“In sfârșit, clienții noștri de ID. 3 au primit undă verde la plimbări fără emisii după lunga așteptare. În semn de mulțumire pentru loialitatea lor față de marcă și ca gest de apreciere pentru răbdarea de care au dat dovadă până la startul comenzilor, le oferim tuturor prebooker-ilor care doresc să intre în posesia ID.3 1ST în luna septembrie, calitatea de membru al ID.3 1ST Mover Club,” spune Jürgen Stackmann, Membru în Consiliul Director al mărcii Volkswagen pe Vânzări.

Prin deschiderea acestei comunități, Volkswagen asigură un schimb de experiență în rândul tuturor “ID.3 1ST Movers” și stabilește o linie directă cu Volkswagen. Nu numai că va fi posibil un angajament direct față de întrebările clienților, dar va permite, de asemenea ca Volkswagen să colecteze feedback cu privire la experiențele zilnice, împreună cu comentariile șoferilor de ID. 3 pentru dezvoltări ulterioare.

Comenzile pentru modelul ID.3 vor începe cu patru săpămâni mai târziu, iar clienții prebooker vor avea ocazia să facă parte în exclusivitate din 1ST Mover Club până atunci.

Citiți și Peste 30 de mașini electrice în showroom-uri în 2020.

ID. 3 1ST – ediția limitată de lansare

Prima editie ID.3 are bateria de 58 kWh care este acționată de un motor electric pe puntea spate. Generează 150 kW și livrează un cuplu maxim de 310 Nm, permițând astfel ca ID. 3 să accelereze la 60 km/h în 3,4 secunde într-o singură treaptă de viteză – plăcerea de conduce este garantată. ID.3 1ST vine cu posibilitatea de încarcare gratuită timp de un an și este disponibil în trei configurații predefinite care sunt orientate către nevoile clienților. Suplimentar, clienții își pot alege culoarea caroseriei cât și cea din interior.

Versiunea de bază a lui ID.3 1ST este disponibilă de la un preț de 32.809 euro fără TVA în România și include sistem de navigație, radio digital DAB+, Air Care Climatronic sistem de aer condiționat cu control pe doua zone, scaune încălzite cu volan încălzit, cotieră centrală față, încărcare rapidă cu 100 kW la curent continuu sau 11 kW la curent alternativ (AC) și jante de aliaj 18”. Printre dotările standard sunt incluse sistemul de comenzi vocale Hello ID., ID. light la interior, lumini LED și multe altele.

Citiți și 10 SUV-uri plug-in hybrid cu prețuri sub 50.000 euro.

ID.3 1ST Plus (cu un preț de pornire recomandat de 37.609 euro făra TVA) vine cu echipari suplimentare precum cameră spate și Keyless Advanced. Interiorul lui 1ST Plus include și o consolă centrală cu doua conexiuni USB C suplimentare în spate. În pachetul de design sunt disponibile și geamurile fumurii, pachet exterior Style argintiu, lumini LED Matrix si led spate cu semnalizare dinamică și jante aliaj de 19”.

Versiunea de top, ID. 3 1ST Max la un pret recomandat de 42.412 fără TVA Euro, vine echipat cu AR head-up display, doua boxe suplimentare, trapă panoramică și jante aliaj pe 20”. In plus sunt incluși asistenți precum Travel Assist, Side Assist și Emergency Assist, precum și funcția Comfort de telefonie cu încărcare inductivă. De asemnea și scaunele față cu reglaj electric dar și funcția de masaj se vor regăsi pe ID.3 1ST Max.

Investiții de miliarde în e-mobility

Sub ofensiva electrică, marca Volkswagen plănuiește să ofere modele electrice pe toate segmentele până în 2022. Volkswagen dorește să devină liderul de piață la nivel mondial și din acest motiv investește 33 miliarde de Euro la nivel de Grup până în 2024, 11 miliardea de Euro sunt alocați doar mărcii Volkswagen. Pentru 2025, marca Volkswagen se așteaptă să producă 1,5 milioane de mașini electrice.

Citiți și Zece mașini electrice cu o autonomie reală de peste 400 km, la vânzare în România în 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri