Fabrica Ford din Craiova a anunţat că renunţă la o parte din angajaţii pe perioadă determinată, motiv pentru care contractele acestora nu vor mai fi prelungite, scrie Agerpres.

"Compania noastră revizuieşte constant nevoile de angajare pe baza cererii pieţei şi a eficienţei procesului de producţie. Având în vedere situaţia actuală a industriei în care operăm, confirmăm faptul că o parte dintre contractele individuale de muncă pe perioadă determinată ale unor angajaţi de la fabrica Ford din Craiova nu vor fi prelungite. Din raţiuni de confidenţialitate, nu putem furniza informaţii suplimentare", a transmis purtătorul de cuvânt al fabricii Ford, Ana Maria Timiş.

Fabrica Ford a reluat, pe 4 mai, producţia de vehicule şi motoare la principalele sale uzine din Europa iar pentru uzina de la Craiova a anunţat că va relua activitatea în mod etapizat, într-un singur schimb de lucru, atât în secţia de producţie vehicule, cât şi în cea de producţie motoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri