Uber lansează un nou serviciu în București, Timișoara, Brașov și Iași. Utilizatorii Uber din România pot selecta în aplicație opțiunea „Comfort”, pentru mașini mai spațioase și șoferi care au un rating foarte bun. Prețul este cu aproximativ 20% mai mare decât pentru UberX.

Pasagerii care aleg noul serviciu se vor bucura de curse realizate cu vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare, la un preț ușor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare).

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicație, cum doresc să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște. Mai mult decât atât, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.

Citiți și Bolt a mărit tariful de 6 ori pentru închirierea de trotinete.

„Cu ajutorul noii opțiuni Uber Comfort, utilizatorii din România vor avea posibilitatea de a comanda curse în vehicule mai confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun și servicii personalizate, la un preț doar puțin mai ridicat față de cel pentru UberX. Suntem încântați să lansăm acest serviciu pentru toți utilizatorii care își doresc să se simtă mai confortabil pe parcursul călătoriei și să ajungă la destinație mai relaxați, oferind în același timp noi surse de venit șoferilor cu un rating bun”, a declarat Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România.

Pe lângă procesul extrem de simplu prin care utilizatorii pot comanda o astfel de cursă, aceștia vor beneficia și de toate celelalte avantaje ale aplicației, precum informațiile transparente și precise despre prețul cursei disponibile înainte de începerea acesteia, modalitatea simplă de plată, prin aplicație sau cash, și numeroasele măsuri de siguranță, alături de informațiile despre șofer și cursă pe care le au la dispoziție. La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei.

Citiți și Cât pierd din autonomie mașinile electrice după primul an.

Serviciile oferite de platforma de ridesharing Uber sunt disponibile din iunie şi în oraşul Constanţa, care devine al şaselea oraş din România în care compania este prezentă.

Uber este o platformă de transport alternativ care şi-a început activitatea în anul 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri