GEFCO Franța, subsidiară a GEFCO Group, va asigura transporturile de mașini noi către dealerii Ford autorizați din Franța.

Compania va distribui anual 40.000 de autovehicule Ford, în Franța, după ce a fost selectată în urma unei cereri de oferte lansată de producătorul auto. GEFCO asigura deja servicii de transport și gestionare a stocurilor pentru câteva mii de mașini noi din rețeaua de dealeri ai Ford din această țară, iar noul parteneriat demonstrează încrederea producătorului auto în expertiza liderului de pe piața de logistică.

Citiți și Top cele mai fiabile mașini. Tesla este pe ultimul loc

Grupul gestionează fluxurile de marfă ale Ford de un timp îndelungat în Europa, asigurând servicii logistice și de distribuție în țări ca Spania, România, Germania, Austria și Cehia.

De la repornirea activităților dealerilor, în luna mai, GEFCO a operat transporturi de mașini noi pentru Ford, în conformitate cu noul plan de distribuție al producătorului auto, implementat în Franța, care implică livrări directe.

Zilnic au loc transporturi de noi autovehicule către dealerii de pe platformele din Creutzwald (estul Franței) și Douai (nordul Franței), precum și din porturile Sète (sudul Franței) și Zeebrugge (Belgia) pentru mașinile livrate pe cale maritimă.

Centrul GEFCO din Etupes (estul Franței) gestionează noile încărcări și planifică orarul de livrare în funcție de volumele transporturilor și destinația acestor autovehicule.

Citiți și: Tariful pentru preschimbarea permisului de conducere a fost majorat cu 30%.

GEFCO a introdus o gamă completă de măsuri specifice pentru a lansa în siguranță aceste servicii de distribuție pentru Ford. La nivel de grup au fost elaborate ghiduri pentru șoferi, în care sunt explicate protocoalele de sănătate ce trebuie urmărite pentru fiecare situație în parte. De asemenea, au fost furnizate măști, mănuși, dezinfectant pentru mâini și șervețele dezinfectante pentru a-i ajuta pe șoferi să se conformeze.

GEFCO este lider mondial în soluții pentru lanțuri de distribuție multimodale și lider european în logistică auto. Bazându-se pe 70 de ani de expertiză și competența unică a forței de muncă, ce cuprinde 15.000 de oameni, GEFCO proiectează soluții inteligente și flexibile pentru a face față celor mai complexe provocări ale lanțului de distribuție din fiecare sector al industriei. Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO deservește 300 de destinații în întreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri