Musk spune că este foarte probabil ca pentru Europa să realizeze o versiune mai mică a pickup-ului electric Tesla Cybertruck. Chiar și pentru piața americană Tesla vrea să reducă dimensiunea Cybertruck pentru a putea intra într-un garaj obișnuit.

În luna mai, Musk a propus planul de a face camioneta electrică mai mică după ce a examinat proiectul împreună cu designerul său principal.

Prototipul Tesla Cybertruck are 5,88 metri lungime, 2,02 metri lunime și 1,90 metri înălțime. Garda la sol este de 40 cm.

În decembrie 2019, autoritățile germane avertizau că Tesla Cybertruck nu va putea fi vândut în Europa întrucât caroseria nu absoarbe din forța impactului în caz de accidente pentru a proteja pasagerii sau pietonii.

Citiți mai mult pe EVmarket.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri