Explozia activitatii in vanzari si marketing, precum si internationalizarea puternica a marcii reprezinta principalele prioritati ale lui SEAT pentru urmatorii ani. In acest sens, compania pregateste un plan ambitios de imbunatatire a afacerilor. Acesta va fi prezentat in curand Consiliului Supervizor al Grupului Volkswagen, care si-a reiterat sprijinul pentru marca spaniola si pentru conducerea acesteia.
Acestea sunt doar cateva dintre planurile de imbunatatire amintite de presedintele SEAT, Erich Schmitt, in cadrul prezentarii rezultatelor comerciale pentru anul 2006, la sediul companiei din Martorell.

SEAT are un potential extraordinar de dezvoltare. Acum trebuie sa ne concentram pe strategia pe termen lung a companiei, sa cautam noi formule de lucru, pentru a obtine rezultate vizibile, care sa duca la o crestere substantiala a companiei, a subliniat presedintele SEAT.

Potrivit lui Erich Schmitt, compania are toate mijloacele necesare pentru a-si atinge obiectivele, unul dintre acestea fiind acela de a crea o generatie moderna de modele. In acest sens, odata cu lansarea recenta a lui Altea XL, acesta a exprimat intentia marcii de a extinde gama actuala de produse, cu scopul de a patrunde pe noi segmente de piata.

Presedintele a prefatat declaratiile referitoare la planurile de viitor cu ajutorul unor comentarii referitoare la rezultatele economice din 2006, care au dus la schimbari favorabile si obliga compania la actiuni serioare in viitor.

Din punct de vedere financiar, s-a atras atentia asupra dezvoltarii pozitive a veniturilor din vanzari ale companiei o crestere de 5,2% fata de 2005, care totalizeaza 5.545 de milioane de euro brut. Dupa scaderea taxelor, a rezultat o pierdere de 49 de milioane de euro, care imbunatateste cu 21,5% rezultatele fata de 2005.

Desi aceste cifre reprezinta imbunatatiri importante fata de 2005, Erich Schmitt a mentionat ca deja suntem implicati serios in programul de dezvoltare pentru SEAT, o parte dintre masurile cheie au fost identificate si progresam destul de mult. Cu toate acestea, pentru a acoperi golul care ne separa de obiectivele noastre, vom fi nevoiti sa luam masuri aditionale, care ar putea afecta angajatii.

Erich Schmitt si-a exprimat devotamentul si implicarea personala in redresarea SEAT pentru urmatorii ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri