Volkswagen a prezentat primele poze cu interiorul ID.4, SUV electric pe care îl va prezenta spre finalul lunii septembrie. Primele vehicule sunt programate pentru livrare înainte de sfârșitul acestui an.

Volkswagen spune că interiorul ID.4 este un lounge modern, care oferă mult spațiu pasagerilor. Panoul de bord pare să plutească, deoarece nu este legat de consola centrală, care a fost concepută ca o componentă independentă.

Șoferul și pasagerii beneficiază de deschideri mari ale ușilor și de o poziție ridicată a scaunelor, în timp ce bancheta din spate oferă la fel de mult spațiu ca într-un SUV convențional. Și portbagajul este spațios, are un volum de 543 litri.

Cititi si Primele imagini cu exteriorul SUV-ului electric Volkswagen ID.4

Un acoperiș panoramic mare, înclinat, din sticlă (opțional) oferă o vedere nerestricționată a cerului. Pe măsură ce întunericul cade, iluminarea de fundal poate fi reglată în cadrul unui spectru de 30 de culori.

Scaunele din față din ID.4 sunt sportive și confortabile în același timp. În modelul de ediție limitată ID.4 1ST Max, care va debuta în Germania la lansarea pe piață, scaunele vin cu o serie de opțiuni de reglare electrică, în timp ce suporturile lor lombare pneumatice au o funcție de masaj încorporată.

Cititi si Livrările de ID. 3 1ST vor începe în luna septembrie

Materialele subliniază caracterul relaxantului lounge. Cele două viitoare modele ID.4 în ediție limitată vin cu tapițerii construite dintr-o combinație de piele și ArtVelours - un material din microfibre care constă în aproximativ 20% sticle PET reciclate.

Interiorul modelelor ID.4 1ST și ID.4 1ST Max în ediție limitată este dominat de culori calme și sofisticate numite Platinum Grey și Florence Brown.

Volanul, coloana de direcție, carcasele afișajului și panourile de comandă din uși sunt disponibile în negru sau alb electric.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri