DHL Express, liderul pieței de servicii de curierat internațional, va modifica tarifele de la 1 ianuarie 2021. În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 5,9% față de tarifele stabilite pentru 2020.

Costurile adiționale aplicate pentru coletele grele și paletii nesuprapozabil vor fi și acestea ajustate la valoarea de 410 lei pe piesă, respectiv 845 de lei pe palet. Această decizie contribuie la mentinerea nivelului înalt de calitate a serviciilor și rețelei DHL.

„Ajustarea anuală a tarifelor ne ajută să dezvoltăm în continuare infrastructura noastră, permițându-ne, în același timp, să aplicăm tehnologii de ultimă generație și procese personalizate de livrare, pentru a asigura cele mai bune soluții pentru clienți. Ca răspuns la cererea crescută de expertiză logistică, datorită volumelor tot mai mari provenite din comerțului electronic, am investit constant în aeronave noi și în dezvoltarea rețelei globale de huburi si terminale operationale”, a declarat Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservim.

Citiți și Top cele mai fiabile mașini. Tesla este pe ultimul loc.

Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare.

La 31 decembrie 2020, Regatul Unit va părăsi Uniunea Europeană. Deși Deutsche Post DHL Group este obișnuit să facă față unei game largi de obstacole și bariere comerciale, această schimbare implică apariția unor costuri operaționale suplimentare semnificative pentru companie. Pentru a asigura continuitatea excelenței serviciilor pe care clienții noștri le așteaptă, de la 1 ianuarie 2021 se va percepe un cost adițional pentru toate expedierile vămuibile dintre Marea Britanie și țările Uniunii Europene, atât pentru cele care intră în țară, cât și pentru cele care ies.

Compania isi propune ca acest cost să fie de 1 leu pe kilogram, respectiv de minim 25 de lei pe expediere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri