Interesul europenilor pentru SUV-uri de dimensiuni mici a generat o expansiune a gamei de modele pentru toți producătorii auto. Acest lucru a condus la apariția unor crossovere ieftine, cu prețuri sub 20.000 euro, scrie EVmarket.ro.

Și pentru că electrificarea este viitorul în industria auto, noile crossovere lansate pe piață au și variante hibride.

1.Suzuki Ignis hybrid – 14.600 euro cu TVA

Suzuki Ignis este cel mai ieftin crossover hibrid, costă 14.600 euro cu TVA în România. Modelul are si un mare avantaj, este singurul 4×4 hybrid sub 20.000 de euro. Propulsorul este 1,2 litri benzina 83 CP in 4 cilindri, iar transmisia este manuala cu 5 trepte. Acest crossover este mild hybrid.

suzuki ignis hybrid crossovere ieftine 2

2. Suzuki Vitara hybrid – 16.500 euro cu TVA

Suzuki Vitara hybrid costă 16.500 euro cu TVA. Este unul dintre cele mai ieftine crossovere hibride. Bineînțeles, la acest preț aveți un crossover mild hibrid.

Suzuki Vitara hybrid vine cu un motor pe benzină în 4 cilindri – 1.4 Boosterjet 129 CP, transmisie manuală cu 6 trepte și tracțiune față.

Citiți mai mult pe EVmarket.ro.

suzuki vitara hibrid crossovere ieftine

Sursa foto: supergenijalac / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri