Dacia Spring va fi prezentată pe 15 octombrie în cadrul evenimentului online Renault eWays, dedicat mobilității electrice. Vânzările modelului electric vor începe în prima jumătate a anului 2021.

Modelul electric Dacia Spring va fi "cea mai accesibilă mașină electrică din Europa" și va avea autonomie de 200 de kilometri.

Pe 15 octombrie, Luca de Meo, CEO Groupe Renault, va inaugura Renault eWays şi va dezvălui inovațiile hibride şi 100% electrice ale Grupului Renault.

În perioada 15 - 26 octombrie 2020, Groupe Renault ne dezvăluie viziunea sa asupra mobilității prezentând două premiere mondiale 100% electrice:

  • Un showcar care anunță viitorul crossover electric al mărcii Renault, bazat pe noua platformă CMF-EV dedicată vehiculelor electrice.
  • Spring, mașina electrică accesibilă tuturor, care întruchipează noua revoluție Dacia.

Evenimentul va prezenta, de asemenea, gama extinsă de modele electrice și electrificate, inclusiv Renault Arkana E-TECH Hybrid, noul SUV hibrid coupé care va fi disponibil în Europa.

Citiți și Dacia electrică / Renault K-ZE, în teste în România.

Pe durata a zece zile, Groupe Renault va explora viitorul mobilității, orașelor și tehnologiilor alături de experți, parteneri și alți invitați cu scopul de a încuraja dezbaterea în jurul electromobilității.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri