Tesla a lansat oficial Model 3 2021 cu îmbunătățiri importante, precum mai multă autonomie și câteva caracteristici noi, scrie electrek.com.

Tesla Model 3 are o nouă consolă centrală, roți noi și câteva alte funcții. Acest facelift aduce noi îmbunătățiri ale eficienței, inclusiv noul sistem de pompă de căldură, și oferă o autonomie mai mare pe întreaga gamă.

Tesla Model 3 Long Range Dual Motors primește în plus o autonomie de 50 km, până la 568 km.

Celelalte versiuni ale Model 3 au și ele o autonomie mai mare:

- Tesla Model 3 Standard Range Plus are acum o autonomie de 423 km

- Tesla Model 3 Performance are acum o autonomie de 506 km

Toate versiunile primesc, de asemenea, accelerații mai rapide de la 0 la 100 km/h. Model 3 Performance scade timpul cu încă o zecime de secundă, la 3,1 secunde.

Noul Model 3 primește, de asemenea, un portbagaj electric, noi ferestre cu geam dublu și mai multe modificări estetice.

Interiorul primește o schimbare mai mare cu noul volan cu finisaj metalic, care este acum încălzit și noua consolă centrală.

Totodată, Tesla a actualizat complet gama de roți pentru Model 3 cu un design ușor actualizat pentru dimensiunile 18″ și 19″. Sedanul a primit și un model nou de 20” - Überturbine.

Tesla a readus, de asemenea, oglinda cu reglare automată la Model 3 cu această reîmprospătare pentru 2021. Există, de asemenea, unele modificări mai mici, cum ar fi o garnitură de grafit lângă comanda scaunului.

Sursa foto: Electrek

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri