Circulaţia auto va fi restricţionată pe ambele sensuri ale Bulevardului Decebal, în perioada 6 noiembrie, ora 20:00, - 9 noiembrie, ora 06:00, pentru realizarea unor lucrări de modernizare pe segmentul cuprins între Piaţa Muncii şi Strada Dristorului, transmite Agerpres.

La începutul arterelor adiacente care se intersectează cu segmentul restricţionat vor fi instalate indicatoare rutiere cu semnificaţia 'Drum fără ieşire'. Totodată, vor fi aplicate marcaje rutiere şi indicatoare rutiere temporare, atât la intersecţia dintre Strada Delea Noua şi Strada Dristorului, cât şi la intersecţia Şoselei Mihai Bravu cu Calea Călăraşilor.

Pietonii vor putea traversa Bulevardul Decebal prin capetele zonei restricţionate.

Pentru închiderea şi redeschiderea traficului, executantul lucrărilor va solicita sprijinul Poliţiei Locale Sector 3 şi al Brigăzii Rutiere.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri