Bolt, principala platformă europeană de mobilitate, a lansat cea de-a patra generație a trotinetei electrice, alimentată de un hardware și un software inovatoare, pentru a deveni cel mai sigur model de pe piață.

Trotineta Bolt 4 este echipată cu senzori pentru a detecta accidentele, căzăturile, frânarea bruscă și modurile nesigure de condus. Construcția trotinetei este optimizată pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare sigură, având cel mai coborât centru de greutate, o gardă la sol mai mare, un unghi de rulare îmbunătățit și o greutate foarte redusă. Anvelopele pneumatice oferă o aderență sporită și sunt potrivite, în special, pentru condițiile meteorologice dificile, permițând o distanță de frânare mai mică, viraje mai sigure și plimbări mai confortabile pe pietre sau suprafețe inegale.

Un set de caracteristici hardware și software, cum ar fi detectarea frânării bruște și alertele vocale inteligente, permite trotinetei Bolt 4 să minimizeze riscul de accidente, prin educarea și avertizarea călătorilor, alertarea pietonilor și prin avertizarea echipelor locale, gata să reacționeze oricând este necesar.

Bolt 4 este proiectată și construită integral intern, echipa Bolt fiind responsabilă direct de fabricarea și furnizarea componentelor. Designul trotinetei și soluția sa unică de schimbare a bateriei sunt în curs de brevetare.

„Ne-am angajat să facem din micromobilitate un mod de transport accesibil pentru toată lumea, iar siguranța este prioritatea noastră principală. Deși ne dorim ca din ce în ce mai mulți oameni să renunțe la mașinile personale pentru alternative mai ecologice, este important să ne asigurăm că trotinetele sunt utilizate în mod responsabil, astfel încât acestea să poată fi cu adevărat benefice pentru orașe și comunități, " a declarat Dmitri Pivovarov, Director Micromobilitate la Bolt.

Trotineta de nouă generație a Bolt este 100% reciclabilă, cu o durată de viață estimată la 60 de luni.

Bolt oferă în prezent servicii de micromobilitate în 45 de orașe și 15 țări din Europa. În 2021, compania își va extinde serviciul de partajare a trotinetelor și bicicletelor electrice pentru a acoperi peste 100 de orașe. Cea de-a patra generație a trotinetei electrice Bolt va fi lansată pentru prima dată la Bergen, Norvegia, la începutul anului 2021.

Bolt a lansat trotinetele electrice în România anul acesta în București, Cluj-Napoca și Constanța. Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri