În intervalul 07 decembrie, ora 17:00 – 08 decembrie, ora 5:30, drumarii de la CNAIR au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi cu 713 utilaje și au împrăștiat 5.749 tone material antiderapant.

Direcțiile regionale ale CNAIR au acționat astfel:

  • DRDP București – 205 autoutilaje, au răspândit 2.153 tone de material antiderapant,
  • DRDP Craiova - 200 autoutilaje, au răspândit 2.347 tone material antiderapant,
  • DRDP Timișoara - 11 autoutilaje, au răspândit 141 tone material antiderapant,
  • DRDP Cluj - 21 autoutilaje, au răspândit 84,5 tone material antiderapant,
  • DRDP Brașov - 74 autoutilaje, au răspândit 219 tone material antiderapant,
  • DRDP Iași - 129 autoutilaje, au răspândit 585 tone material antiderapant,
  • DRDP Constanța - 73 autoutilaje, au răspândit 219,5 tone material antiderapant.

Conducătorii auto trebuie să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

Sursa foto: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri