Honda Trading România, importatorul brandului japonez pe plan local, va lansa modelul Honda Jazz Crosstar cu propulsorul pe benzină anul acesta.

După lansarea versiunii full hibrid a modelului Jazz Crosstar, 1.5 e:HEV, în 2020, anul acesta va ajunge pe piață și motorizarea pe benzină de 1,5 litri care dezvoltă 97 de cai putere și 131 Nm. Jazz Crosstar este un model de segment B, o versiune nouă a celei de-a patra generații Jazz, cu o grilă distinctivă, bare de plafon și o gardă la sol mărită cu 1.6 cm față de modelul standard.

Anul trecut, Honda a lansat în România trei modele noi: Jazz Hybrid, Jazz Crosstar Hybrid și modelul electric Honda e.

Jazz Crosstar Hybrid 109 CP folosește un motor pe benzină și unul electric. Jazz Crosstar 1.5 e:HEV poate rula, în oraș, până la 80% din timp doar electric, deși este un full hibrid (nu se încarcă la priză), întrucât motorul pe benzină în cea mai mare parte din timp produce energie. Modelul are trei moduri de funcționare: Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

Jazz Crosstar e:HEV poate accelera de la 0 la 100 km/h în 9.9 secunde și poate atinge o viteză maximă de 173 km/h. Crossoverul are o gardă la sol de 152 mm. Prețul acestuia este de 27.000 euro cu TVA.

Foto: Honda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri