Renault lansează în România noul model Talisman, cu două versiuni de echipare (Intens și Initiale Paris) și trei motorizări TCe 160 EDC, Blue dCi 160 EDC și Blue dCi 200 EDC, la un preț de pornire de 34.200 euro cu TVA.

Designul exterior al noului model se face remarcat prin bara față redesenată, grila cromată și noua semnătură luminoasă, high-tech, în forma literei C, specifică Renault. Farurile adaptive sunt echipate cu tehnologia LED MATRIX. În spate, stopurile LED sunt încadrate de detalii cromate.

Modelul vine cu noi culori: Baltic Grey, Millesim Red și Highland Gray și jante noi din aliaj - Stellar (18’’) și Sato (19’’).

In interior, un spațiu special de încărcare wireless pentru telefon a fost adăugat la consola centrală, în timp ce cadranele de ventilație au acum un afișaj digital pentru reglarea temperaturii. Accesul la sistemul Cruise Control este acum posibil de pe volan.

Sistemul de frânare de urgență (AEBS) are acum senzori de detectare pentru pietoni și cicliști. În afară de aceste îmbunătățiri recente, modelul vine cu noi tehnologii de asistență a șoferului pentru a asigura o conducere mai sigură și mai confortabilă, cum ar fi: senzor de avertizare pentru unghiul mort și avertizare la schimbarea benzii de rulare (Blind Spot Warning & Lane change warning) și, doar pentru varianta INITIALE PARIS, sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare (Lane Keeping Assist).

Noul Talisman vine echipat cu sistemul de direcție integrală 4CONTROL cu amortizoare adaptive.

Versiunea INTENS vine cu numeroase sisteme de asistență în pachetul standard : sistem de asistență la frânarea de urgență, tempomat - limitator de viteză (Cruise Control), senzor de avertizare pentru unghiul mort și avertizare la schimbarea benzii de rulare (Blind Spot Warning & Lane change warning). Confortul este și el asigurat prin prezența oglinzii retrovizoare electrocrom, sistemului Multi-Sense deja cunoscut de clienții Renault, scaune față încălzite, volan încălzit și funcția de ventilație și masaj disponibilă pentru scaunele din față.

Versiunea INITIALE PARIS are un preț de pornire de 36.150 euro și are în plus față de versiunea INTENS: suspensii variabile, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare (Lane Keeping Assist), Hands-free parking, Head-up display, alertă pentru depășirea vitezei legale (Over Speed Prevention), sistem audio BOSE și scaune față reglabile electric, cu funcție de memorare și reglaj electric lombar și funcție de masaj și ventilație. Această versiune se remarcă și prin design-ul special oferit de jantele de aliaj de 19'' INITIALE PARIS, tapițerie de piele Nappa Black și covorașe - ambele specifice acestei versiuni.

Sursa foto: Renault

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri