Porsche Romania, importatorul marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, va lansa maine modelul Crafter, disponibil in versiune furgon si autosasiu cabina simpla, model din care importatorul e pregatit sa livreze 800 de unitati anul acesta, conform unui comunicat al Porsche Romania.

Pretul noului Volkswagen Crafter incepe de la 23.633 euro cu TVA pentru versiunea autosasiu cabina simpla si, respectiv 25.287 euro cu TVA pentru versiunea furgon.

"Noul Volkswagen Crafter se diferentiaza net de concurenta transportatorilor de 3,5 tone. Crafter combina identitatea de design a marcii Volkswagen cu liniile puternice caracteristice vehiculelor utilitare. Patru linii orizontale ce au fost trasate in V-ul pronuntat al grilei radiatorului amplifica mesajul de forta, iar blocurile optice mari cu faruri duble verticale intaresc noua identitate vizuala a modelului Crafter", se mai arata in comunicat.

Crafter va fi disponibil in trei versiuni de ampatament - 3.250, 3.665 si 4.325 mm si un model nou cu o consola lungita pentru varianta furgon. Volumul compartimetului de incarcare variaza de la 7.5 la 17 metri cubi, depasind modelul predecesor cu pana la 25%.

Toate versiunile folosesc motoare diesel cu cinci cilindri de 2,5 litri, si dezvolta, in functie de varianta, 109, 136 sau 163 de cai putere.

Anul trecut, Porsche Romania a vandut in total 2.318 vehicule comerciale Volkswagen, in crestere cu 42% fata de 2005.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Porsche Romania a vandut mai mult SUV-uri in 2019