Tesla va instala stații de încărcare Supercharger în România anul acesta. Orașele care vor avea stații Tesla sunt București, Timișoara, Pitești și Sibiu.

Primul oraș care va avea stații Supercharger este Timișoara, în primul trimestru al anului. În celelalte orașe, stațiile vor fi disponibile în trimestrul II.

In decembrie 2020, Tesla a publicat pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru un showroom și un service în București. "Ne pregătim intrarea în România", menționează constructorul american în descrierea posturilor.

Tesla a confirmat pentru prima oară în mod public că intenționează să deschidă un showroom și un service pe piața din România.

Constructorul american a publicat în 14 decembrie pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru țara noastră, toate în București. În toate anunțurile de angajare, Tesla menționează explicit că se pregătește să debuteze oficial pe piața din România.

Sursa foto: canadianPhotographer56 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri