CFR Călători a anunţat că reia circulaţia pe linia Brad – Gurahonţ – Ineu, după ce un operator privat de transport feroviar de călători a renunţat la această rută, scrie G4Media.

Primele trenuri încep să circule pe această rută din 10 ianuarie 2021.

CFR Călători va relua circulaţia pe ruta Brad – Gurahonţ – Ineu, după ce un operator privat de transport feroviar de călători a renunţat la această rută. Pentru a permite în continuare mobilitatea cetăţenilor conform principiilor Obligaţiei de Serviciu Public asumate de toate statele europene, CFR Călători va opera trenurile de pe ruta Brad – Gurahonţ – Ineu – Arad, respectiv Gurahonţ – Ineu – Arad, deservind toate localităţile din parcurs. Astfel, locuitorii zonei Brad – Ineu vor fi conectaţi prin reţeaua feroviară la sistemul naţional de transport, prin legăturile asigurate spre Arad şi ca element de noutate, pentru un tren şi spre Timişoara.

Probele tehnice au fost făcute vineri, 8 ianuarie 2021.

Trenurile vor fi formate din automotoare Desiro, cunoscute drept ”Săgeata Albastră” şi vor circula în regim de tren Regio. De exemplu, un bilet la clasa a II-a, tarif întreg, pe distanţa Brad – Ineu costă 15,40 lei, pe distanţa Brad – Arad este 24 lei, pe distanţa Gurahonţ – Ineu este 6,80 lei.

La aceste trenuri sunt valabile toate facilităţile pentru elevi, studenţi, pensionari şi restul categoriilor stabilite prin acte normative, precum şi ofertele comerciale ale companiei disponibile pe site-ul companiei, la secţiunea Trafic intern.

Purtarea măşii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Sursa foto: Facebook/ CFR Calatori

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri