Porsche Romania si-a propus pentru acest an sa vanda 4.000 de autovehicule comerciale Volkswagen, cu 70% mai mult decat anul trecut, pe fondul vanzarilor bune din primele luni si a dezvoltarii industriei si serviciilor, au precizat reprezentantii companiei.
Directorul de produs Volkswagen Autovehicule Comerciale, Eugen Grigoras, a declarat pentru NewsIn ca initial, divizia de utilitare isi propusese sa vanda 3.500 de unitati in 2007, insa rezultatele de vanzari de anul acesta, precum si prognozele care indica o puternica dezvoltare a industriei si serviciilor i-a facut pe cei de la Porsche Romania sa ridice tinta de vanzari pana la nivelul de 4.000 de unitati.

Anul trecut, Volkswagen Autovehicule Comerciale a vandut 2.318 unitati, in crestere cu 42% fata de 2005. Daca tinta pentru 2007 va fi atinsa va insemna ca nivelul vanzarilor va avansa cu 70%, comparativ cu 2006. Grigoras a spus ca optimismul din prognoza nu e detereminat doar de faptul ca dezvoltarea industriei se va face si prin cresterea numarului masinilor folosite la distributie, ci si de lansarea noului model Crafter, pentru care tinta de vanzari este de peste 1.000 de unitati in 2007.

Noul Crafter a intrat oficial pe piata romaneasca miercuri, inlocuieste modelul LT si este disponibil in versiune autosasiu cu cabina si furgon.

Pretul noului Volkswagen Crafter incepe de la 23.633 euro cu TVA pentru versiunea autosasiu cabina simpla si, respectiv 25.287 euro cu TVA pentru versiunea furgon. Toate versiunile folosesc motoare diesel cu cinci cilindri de 2,5 litri, si dezvolta, in functie de varianta, 109, 136 sau 163 cai putere. in lunile ianuarie si februarie au fost livrate 170 de Volkswagen Crafter, dintre care 118 au fost pentru Ministerul Educatiei Nationale.

Volkswagen Autovehicule Comerciale a vandut 714 unitati de la inceputul anului pana in 13 martie 2007, iar gama Caddy conduce topul vanzarilor cu 276 unitati. Modelele de autovehicule comerciale Volkswagen pe care Porsche Romania le vinde sunt: Caddy, Transporter, Crafter si Multivan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri