Circulaţia trenurilor CFR Călători se desfăşoară în condiţii de iarnă severă, fiind asigurate siguranța și securitatea pasagerilor.

  • Traficul feroviar a fost întrerupt între stațiile Radoiești – Olteni după ce o șină s-a fisurat din cazua gerului, iar trenul IR 1594 Craiova – București Nord a fost oprit până la remedierea deficienței, timp în care sistemul de încălzire a fost funcțional. Trenul a ajuns la destinație.
  • Totodată, și la Târgu Ogna a fost fisurată șina de cale ferată, iar trenul R 5202 Siculeni – Focșani a staționat până la remedierea acesteia. Trenul se află acum în circulație.
  • Din cauza temperaturilor scăzute, automotorul Desiro care era în compunerea trenului IR 1770 Galați – București Nord a fost schimbat în stația Faurei și înlocuit cu locomotivă și vagoane. Astfel călătorii au fost preluați cu această garnitură pentru continuarea călătoriei.

Personalul de tren este instruit să ofere informații călătorilor despre legăturile existente pentru trenurile afectate. De asemenea, CFR Călători și CFR SA țin în permanență legătura operativ cu personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs pentru a se putea lua cele mai bune măsuri pentru asigurarea condițiilor optime de călătorie.

RESTITUIRE contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Înainte de efectuarea călătoriei pasagerii sunt rugați să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau:

Sursa foto: Facebook/ CFR Calatori

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri