Un nou SUV hibrid Mitsubishi ajunge în România anul acesta, Eclipse Cross PHEV, cel mai probabil în luna aprilie, au declarat pentru wall-street.ro reprezentanții brandului japonez.

Mitsubishi a anunțat un facelift pentru Eclipse Cross, care primește, printre altele, și o versiune plug-in hybrid PHEV.

Cititi si Nissan Ariya, un nou SUV electric japonez

Versiunea plug-in hybrid dispune de motorul pe benzină MIVEC de 2.4 litri existent și pe Mitsubishi Outlander PHEV. Două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte contribuie la performanțele noului model. Sistemul plug-în hybrid de pe Eclipse Cross ar putea dezvolta în total 224 de cai putere, la fel precum cel de pe Outlander PHEV.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift va fi disponibil și cu motorul pe benzină MIVEC de 1.5 litri și 163 de cai putere. Cu tracțiune față și transmisie manuală, modelul pe benzină costă în România 19.700 euro.

Îmbunătățiri Eclipse Cross

Noua versiune PHEV a SUV-ului japonez va primi modificări la grila frontală și faruri mai înguste. Bineînțeles și stopurile au fost la rândul lor restilizate. Noutățile estetice sunt inspirate din filosofia de design Dynamic Shield a mărcii.

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

La interior, Mitsubishi Eclipse Cross facelift va avea un ecran touch cu diagonala de 8 inch, care a fost pozionat mai aproape de șofer și de pasagerul din față.

Mitsubishi a anunțat că nu va mai lansa modele complet noi în Europa, pentru a reduce costurile pentru următorii trei ani.

Foto: Mitsubishi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri