Nokian Tyres își propune lansarea unei anvelope concept, realizată exclusiv din materiale regenerabile și reciclate, până în 2025.

Producătorul scandinav de anvelope premium și-a asumat dezvoltarea unor anvelope cât mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, fabricate din materiale durabile.

Nokian Tyres produce deja anvelope sustenabile utilizând pentru produsele sale materiale ecologice precum uleiul de rapiță și cercetează activ noi materiale prietenoase cu mediul și materiale reciclate. Compania selectează materii prime din surse sustenabile, reduce emisiile și deșeurile din producție și analizează amănunțit logistica și canalele proprii de producție.

„Dezvoltăm anvelopele Nokian Tyres ținând cont de experiența acumulată în zeci de ani de activitate și de cunoștințele dobândite în ceea ce privește condusul pe timp de iarnă. Fiecare generație de noi anvelope se bazează pe cea anterioară, deoarece învățăm și dezvoltăm permanent modalitățile de adaptare la lumea aflată într-o continuă schimbare din jurul nostru, prioritizând întotdeauna siguranța consumatorilor”,

a declarat Anu Moisio, Brand Manager, Nokian Tyres.

În 1934, Nokian Tyres a inventat prima anvelopă de iarnă din lume. Aceasta a fost dezvoltată ținând cont de nevoia de siguranță pe toate tipurile de drumuri, garantând o experiență de condus sigură și confortabilă în toate condițiile de zăpadă, gheață, ploaie sau soare. Nokian Tyres este de părere că siguranța înseamnă mai mult decât predictibilitate în timpul șofatului. Astfel, prin acțiunile viitoare, compania își propune să contribuie la binele general al planetei.

Sursa foto: Nokian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri