EastRide, companie înființată în 2017 la Cluj, pentru a oferi servicii de livrări pe bicicletă și scutere electrice, se va extinde anul acesta în încă patru orașe, printre care și București, devenind cea mai mare firmă de curierat pe două roți din România.

În prezent, EastRide are clienți și colaboratori pentru curierat eco, fără emisii, în orașele Cluj-Napoca, Ora­dea, Târgu-Mureș și Brașov. Începând de anul acesta, clujenii vor să aducă business-ul de curierat pe două roți și în București, Ploiești, Timișoara și Arad.

EastRide are în jur de 300 curieri colaboratori (PFA), iar până la finalul anului vrea să ajungă la 500 de curieri.

Aproximativ 70% din activitatea EasRide este reprezentată de serviciile de food delivery pentru platforme și restaurante. Livrările de colete pentru magazine online pe distanțe scurte este încă o nișă de business pe care antreprenorii clujeni vor să o abordeze.

“Pe lângă food delivery, ne dorim să intrăm și pe piața de <>, mai ales că în ecommerce este acum o creștere enormă, și momentan în România pe piața de colete nu sunt “folosiți” curieri pe biciclete și scutere, și vedem un potențial foarte mare în acest domeniu”, a declarat Balázs Halmen, co-founder și Managing Director.

Business-ul EastRide s-a triplat în 2020, comparativ cu anul 2019, astfel că firma de curierat pe două roți a depășit cifra de afaceri de 4,3 milioane lei.

Cititi mai mult pe EVmarket.ro.

Sursa foto: EastRide

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri