Guvernul german va finanța cu 5.5 miliarde de euro dezvoltarea infrastructurii pentru încărcarea mașinilor electrice până în 2024.

Fondurile oferite de statul german reprezintă o dovadă de sprijin pentru industria auto, spune Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al cancelarului Angela Merkel.

Citiți și Etichetare nouă pentru stații de încărcare și vehicule electrice.

Industria auto germană este pregătită să îndeplinească obiectivele climatice stabilite de Comisia Europeană.

Producătorii auto germani spun că vânzările de vehicule electrice în creștere vor face posibile respectarea limitelor mai restrictive pentru emisii.

Comisia Europeană intenționează să își intensifice obiectivele climatice ca parte a inițiativei Green Deal.

Obiectivul său actual este de a reduce cu 37,5%, până în 2030, nivelul de emisii înregistrat anul trecut.

Citiți și O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți.

Sursa foto: Smile Fight / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri