Bolt lansează serviciul de ride-hailing în Pitești și Craiova, reușind astfel să fie prima companie de ride-hailing din România care ajunge în zece dintre cele mai mari orașe.

Serviciile de ride-hailing sunt primele cu care compania își marchează prezența în cele două orașe din sudul țării, continuând astfel strategia pe care Bolt s-a bazat încă de la începutul anului, aceea de a se extinde în cât mai multe orașe din România.

Procesul de expansiune al companiei noastre este accelerat, dezvoltarea mergând pe mai multe planuri, de la deschiderea de noi orașe la lansarea și extinderea de noi servicii,

a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România

Citiți și O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți.

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Pitești și Craiova începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă.

Sursa foto: Bolt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri