Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi, până la ora 18:00, pe A1 Bucureşti - Piteşti, sensul către Capitală, circulaţia este restricţionată pe prima bandă, între kilometrii 51 şi 49, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice, relatează Agerpres.

Totodată, IGPR a mai anunțat că traficul este restricţionat marţi şi pe A2 Bucureşti - Constanţa.

Până la ora 16:00, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, este oprită circulaţia pe banda a doua, pe tronsoanele kilometrice 150 - 154 şi 153 - 155, pentru schimbarea parapetului median.

Restricţii de trafic sunt şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu.

Centrul INFOTRAFIC informează că, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, se vor executa lucrări după cum urmează:

* DN 7 km 163+400 - km 163+650, pe raza localităţii Goleşti se execută lucrări de pregătire pentru montare parapet metalic până la ora 16:00; se circulă pe 1/2 cale dirijat de piloţi de circulaţie.

* DN 7 km 205+000 - km 206+000 pe raza localităţii Brezoi se lucrează la rânguire versanţi până la ora 14:00. Circulaţia rutieră se închide/se deschide în reprize de maximum 20 de minute.

* DN 7 km 208+000 - km 208 +100 pe raza localităţii Brezoi se lucrează la reparaţii parapet. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijat de piloţi de circulaţie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri