Skoda a prezentat a patra generație a modelului Fabia, cu o gamă de cinci motorizări pe benzină, fără diesel.

Skoda Fabia vine acum cu propulsoarele: 1 litru benzină 65 CP, 80 CP; 1 litru turbo benzină 95 CP, 110 CP și 1.5 litri turbo benzină 150 CP. Cutia automată este prezentă doar pe versiunile de 110 CP și 150 CP.

Fabia trece la noua platformă MQB-A0, dezvoltată de Grupul Volkswagen.

În trendul pe care îl are industria auto de ceva timp și Fabia a crescut în dimensiuni față de vechea generație. Acum are 4.107 mm lungime (+110 mm), 1.780 de mm lățime (+48 de mm), 1.460 de mm înălțime (-7 mm) și un ampatament de 2.564 de mm (+94 de mm).

Acest lucru înseamnă că modelul oferă un spațiu interior mai generos și un volum mai mare al portbagajului - 380 de litri.

Modelul de clasă mică propune un design interior nou, printre noutăți fiind: volan cu design nou, instrumentar de bord complet digital (display de 10.25 inch - opțional), sistem de climatizare pe două zone, ecran infotainment 6.5, 8 sau 9.2 inch, funcții care pot fi controlate prin gesturi.

Sursa foto: Skoda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri