Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, spune că deși numărul de șoferi care folosesc platforma este în revenire, cererea din partea clienților este încă semnificativ mai mare decât numărul șoferilor, fapt care duce la curse mai scumpe și un timp de așteptare mai mare.

”Timpul necesar până la sosirea unui șofer este mai mare decât ne dorim, iar tariful dinamic este în creștere din cauză că numărul șoferilor nu a ținut pasul cu volumul cererii din partea clienților în SUA”, a declarat Khosrowshahi, citat de CNBC.

Acesta a promis că Uber încearcă să atragă un număr mai mare de șoferi, chiar dacă numărul lor a început să crească ”nu suntem mulțumiți de timpii de așteptare și de nivelul prețurilor. Vom investi astfel încât să îmbunătățim acest aspect”, a mai adăugat șeful Uber.

Uber a anunțat luna trecută că va cheltui 250 mil. dolari pentru a oferi ”stimuli” șoferilor care se întorc pe străzi după vârful perioadei pandemice. Dara Khosrowshahi a declarat că Uber va oferi bonusuri șoferilor noi, dar și celor existenți.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri