Dacă ai bani, producătorul auto britanic Rolls-Royce îți va construi acum mașina visurilor tale.

Producătorul de lux s-a alăturat altor companii auto, precum Bentley sau Porsche, care acceptă, de la un număr limitat de clienți bogați, comenzi pentru mașini extrem de personalizate. Atât Bentley și Porsche sunt deținute de Grupul Volkswagen, în vreme ce Rolls-Royce este deținut de BMW.

Rolls-Royce a anunțat săptămâna aceasta un nou program denumit ”Coachbuild”. Departamentul va lucra separat cu clienți pe care îi va ajuta să pună la punct designul mașinii pe care și-o doresc. Directorii companiei au declarat că Rolls-Royce va lucra la o astfel de mașină personalizată doar o dată la doi ani. Aceștia nu au spus exact cât va costa o astfel de mașină, dar prețul va fi cel mai probabil de ordinul milioanelor de dolari, scrie CNN.

”Clienții Rolls-Royce Coachbuild vor fi implicați în mod intim și personal în fiecare pas al procesului de creare a mașinii”, a declarat CEO-ul Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös.

În cazul Porsche, departamentul de mașini personalizate se numește Sonderwunsch, adică ”dorința specială” în limba germană.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri