DKV Mobility achiziționează Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV face noi achiziții în Europa. Compania a semnat un acord pentru achiziționarea a trei companii, Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia.

Compania cu sediul în Ratingen a preluat companii care ofereau carduri de combustibil și furnizori principali de soluții complete de alimentare.

Astfel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în țările baltice, precum și în Polonia.

Părțile au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Cititi si Sameday, despre ”noua rovinietă” pregătită de autorități: Trecerea la un sistem de taxare variabil va afecta curieratul

Citeste si:
Topul celor mai poluate orașe din Europa. Clujul, lider la...
Analiză Airly: Topul celor...

DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 230.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări.

Peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board.

Citeste si:
DKV achiziționează un furnizor de software pentru încărcarea...
DKV achiziționează un...
Sursa foto: DKV
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri