Elon Musk a anunțat că Tesla anulează noul Model S Plaid +, deoarece consideră că noua versiune Plaid este „atât de bună”.

Plaid + este o versiune superioară care ar fi înlocuit-o pe cea anterioară Plaid. Noua versiune oferea mașinilor electrice o autonomie de 836 KM și o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 1,99 secunde, scrie electrek.co.

În ceea ce privește Model S Plaid, acesta a înlocuit Model S Performance, iar Tesla a spus că va avea o autonomie de 627 km și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 1,99 secunde.

Cititi si Tesla Model S și Model X au primit un facelift și peste 1.000 CP

Cea mai mare diferență între Plaid și Plaid + a fost autonomia extinsă cu aproape 200 de km.

Elon Musk spune că Tesla nu mai vede nevoia unei mașini electrice cu o autonomie de peste 600 de km.

„Odată ce ai o autonomie de peste 600 de km nu ai nevoie de mai multă. În esență, există zero călătorii peste 600 de km în care șoferul să nu oprească măcar pentru toaletă, mâncare, cafea etc.", a spus Musk.

Cititi si Cand va fi disponibil în România crossoverul Tesla Model Y

La început de an, producătorul auto a spus că noul Model S Plaid va veni în doar câteva săptămâni, iar Model S Plaid + va veni la sfârșitul anului 2021.

Cu toate acestea, livrările Model S Plaid au fost amânate până acum, un eveniment va avea loc pe 10 iunie, iar Model S Plaid + a fost amânat până la mijlocul anului 2022.

Tesla a oprit clienții să facă noi precomenzi pentru noul Plaid + luna trecută. Modelul costă între 80.000 și 120.000 euro.

Sursa foto: john smith williams / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri