GEFCO a anunțat un parteneriat cu Autobid.de, o platformă de licitații online de mașini second-hand. Moveecar, un brand GEFCO axat pe managementul vehiculelor, va dezvolta această nouă relație de afaceri.

GEFCO se bazează pe expertiza sa aprofundată pe piețele de mașini rulate și a mobilității, pentru a oferi soluții de transport optimizate, vizibilitate end-to-end și o experiența de livrare „last-mile” pe care clienții săi finali o așteaptă acum de la brandurile auto majore.

Clienții pot evalua costurile și condițiile de transport încă din timpul procesului de licitație și pot rezerva transportul cu ușurință și online.

De la începutul pandemiei Covid-19, capacitatea de a oferi servicii care protejează integritatea vehiculelor, în timp ce este redus contactul fizic, a jucat un rol critic pentru experiența și încrederea clienților.

Pentru a face față acestei provocări, GEFCO oferă "livrare contactless" (fără contact între șofer și clientul final) și pregătește vehiculele livrate în conformitate cu cele mai recente recomandări privind sănătatea și siguranța.

Sursa foto: Autobild.de

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri