Uber se lansează în Oradea, al unsprezecelea oraș din România în care aplicația este disponibilă, cu UberX.

Cu Oradea pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 3-lea oraș din vestul țării, alături de Timișoara și Cluj.

În România, Uber este disponibil în 11 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. Toți șoferii parteneri din Oradea sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Până pe 11 iulie, toți utilizatorii noi din Oradea pot folosi codul HELLOORADEA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă.

Sursa foto: By Creative Lab / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri