Începând cu data de 12 iulie 2021 au fost reluate lucrările de execuție pentru Pasajul Doamna Ghica (conform ordinului de reluare lucrări). Au început lucrările pe sensul Colentina-Petricani, iar echipa de execuție și-a concentrat eforturile în vederea configurării trotuarului pietonal pentru a fi redat circulației în cel mult 15 zile.

În ceea ce privește realizarea sistemului rutier la nivel de asfalt, acest aspect va fi definitivat până la sfârșitul lunii iulie. În plus, zona cuprinsă între culeea 1 și pila 1 va fi descongestionată și în cel mai scurt timp posibil vor începe pregătirile pentru infrastructura și suprastructura sistemului rutier.

În acest sens, va fi închisă strada laterală din fața bisericii în vederea racordării acesteia cu drumul nou executat.

Au început totodată și pregătirile pentru sistemul rutier din Șoseaua Colentina, pe traseul canalizării pluviale, urmând să fie redată circulația în totalitate în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a fi posibilă executarea acestor lucrări, Societatea de Transport în comun STB S.A a planificat un nou traseu al liniei de troleibuz 66 cât și a înființării unei linii navetă 667, pentru preluarea fluxurilor de călători.

Concomitent cu lucrările de drum, echipa de instalații s-a mobilizat pentru finalizarea tronsonului de canalizare pluvială pe o lungime de 20 metri.

Referitor la finalizarea lucrărilor pentru rețeaua de apă din zona strada Gherase și strada Sinaia, firma de construcții preconizează că lucrările necesită un timp mai îndelungat până la finalizare.

Obiectivul de investiții Pasajul Doamna Ghica, parte importantă a inelului median, permite realizarea legăturii între zona de nord și zona de sud a orașului, iar pasajul construit, pe direcția Pipera - Piața Delfinului, va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste șoseaua Colentina, pe care o va supratraversa. Proiectul prevede, de asemenea, relocări și modernizări ale rețelelor edilitare, precum și amenajări de parcări sub deschiderile marginale.

Termenul cel mai probabil de finalizare a Pasajului Doamna Ghica este 2022.

Sursa foto: Trustul de Clădiri Metropolitane/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri