Renault si producatorul indian Mahindra vor incepe sa primeasca de la jumatatea lui aprilie comenzi pentru modelul Logan, care va incepe sa fie livrat de la jumatatea lunii iunie
Pretul modelului Logan berlina pe piata indiana va fi cuprins intre 428.000 de rupii (7.400 euro) si 569.000 de rupii (9.800 euro) pentru varianta pe benzina, iar versiunea diesel costa intre 547.000 de rupii (9.400 de euro) si 644.000 de rupii (11.100 euro), informeaza NewsIn. Clientii vor putea comanda modelul Logan la cei aproximativ 200 de dealeri Mahindra de pe teritoriul Indiei.

Mahindra - Renault, companie la care Mahindra&Mahindra are 51,49% din actiuni, iar Renault restul, a inceput inca de anul trecut productia experimentala a berlinei Logan la uzina din orasul Nashik din vestul Indiei. Logan e produs pentru inceput intr-un ritm anual de 50.000 de unitati.

In prezent, cele mai ieftine masini straine din India sunt Fiat Petra, ale carui preturi incep de la 6.000 euro, Suzuki Swift, cu preturi de la 6.800 euro si Hyundai Getz, de la 7.000 de euro. in Romania, preturile pentru Logan berlina pornesc de la 6.400 euro.

Mahindra&Mahindra produce la Nashik doua automobile de teren, Scorpio si Bolero, intr-un ritm zilnic de 330 de unitati. Compania e specializata in productia de tractoare si vehicule comerciale usoare si are peste 11.000 de angajati. Producatorul indian e pe locul patru pe plan mondial la numarul de tractoare fabricate anual.

Modelul Logan a fost lansat in toamna lui 2004, iar de atunci a fost comercializat in aproape 450.000 de exemplare si este produs in Romania, Rusia, Maroc, Columbia, Iran si India. in acest an va incepe productia si in Brazilia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri