Mercedes-Benz prezintă întreaga gamă de mobilitate electrică actuală și viitoare – de la modele compacte la limuzine de lux de performanță și autovehicule comerciale ușoare (MPV) intre 7 și 12 septembrie, la München.

Mercedes-Benz, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach și smart vin la IAA MOBILITY cu opt premiere. Cinci dintre acestea sunt modele complet electrice, iar unul un hibrid de performanță.

Prin EQE, Mercedes-EQ va prezenta cât de sportivă și confortabilă poate fi o limuzină business electrică. Mașina combină performanța dinamică și manevrabilitatea cu relaxarea în călătorii. Același lucru este valabil și pentru spațiul său interior, în timp ce designul îi oferă un aspect atletic.

Prima limuzină de lux electrică cu baterii de la Mercedes-AMG reprezintă angajamentul brandului de a fuziona modele complet electrice cu ADN-ul caracteristic AMG. Acest lucru se aplică nu numai cifrelor sale de performanță, dar mai ales manevrabilității sale.

Conceptul de la Mercedes-Maybach transmite o primă impresie precisă a modului în care tradiția de 100 de ani poate fi dusă mai departe într-o nouă eră.

După premiera sa din China, modelul EQB cu șapte locuri complet electric își va face debutul în Europa.

Mercedes-AMG va prezenta și primul hibrid de performanță de la Affalterbach sub tehnologia E Performance. Alte premiere Mercedes-Benz includ S-Class GUARD și primul C-Class All-Terrain, care își arată clasa pe drumuri accidentate și în vreme rea.

Sursa foto: Mercedes-Benz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri