Dacia dezvăluie numele noului model cu 7 locuri de familie. Se va numi Dacia Jogger și va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la Munchen.

Modelul va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie.

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii.

Cititi si Dacia testează primul său SUV cu 7 locuri

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

Noul SUV cu 7 locuri Dacia va înlocui atât modelul Dacia Lodgy, cât și Dacia Logan MCV. Acest nou SUV cu 7 locuri își propune să se poziționeze ca o alternativă mai accesibilă și mai practică la modele precum SEAT Tarraco, Nissan X-Trail și Peugeot 5008. Este un obiectiv foarte ambițios pentru Dacia.

Sursa foto: Dacia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri