Hyundai lansează Staria, un monovolum cu 11 locuri, care are un preț de 56.000 de euro pe piața din Germania în versiunea de top. Anul viitor, vor fi disponibile și echipări mai accesibile.

Noul model Hyundai a fost prezentat în aprilie în premieră mondială, iar acum poate fi comandat pe mai multe piețe europene.

Hyundai consideră că acest model, PBV (Purpose Built Vehicles), reprezintă viitorul mobilității fiind ideal pentru transporturi comerciale și de pasageri, dar și pentru servicii de ride-hailing.

Hyundai Staria are un motor diesel de 2,2 litri 177 CP și un propulsor pe benzină de 3.5 litri cu 272 CP și cutie automată. Motorizarea diesel este disponibilă atât cu cutie de viteze manuală, cât și automată cu 8 trepte.

Versiunea de top se numește Signature și pornește de la 56.000 de euro pentru varianta cu tracțiune față și de la 58.000 de euro pentru tracțiune integrală. Cel mai ieftin MPV va costa 40.000 de euro și va fi lansat pe piață anul viitor.

Noul MPV are 5.253 mm lungime, 1.997 mm lățime, 1.990 mm înălțime și un ampatament de 3.273 mm. Spațiul pentru bagaje este de 5.000 de litri pentru versiunile cu două sau 3 locuri.

Sursa foto: Hyundai

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri