Bicicletele Serial 1, lansate de compania Serial 1 Cycle, fondată de către producătorul de motociclete Harley Davidson, au ajuns și în showroom-ul dealer-ului din București. Am vizitat locația pentru a afla mai multe despre specificațiile noilor biciclete și banii pe care românii trebuie să-i scoată din buzunar pentru a le cumpăra.

Bicicletele electrice Serial 1, powered by Harley Davidson, care pot fi găsite în showroom-ul dealerului din București sunt modelele RUSH/CTY, RUSH/CTY STEP THRU și MOSH/CTY, acestea fiind disponibile în patru mărimi: S, M, L și XL.

Principala diferență dintre modelul MOSH și cele două modele din gama RUSH este dată de transmisia CVT(transmisie cu variație continuă) Enviolo Automatiq, care se regăsește pe modelele RUSH , în timp ce MOSH este o bicicletă single speed.

De asemenea, în cadrul modelului MOSH găsim frâne hidraulice cu două pistoane, în timp ce modelele RUSH vin cu un număr de patru pistoane.

Modelul RUSH se mai diferențiază de către MOSH prin cele două portbagaje, față/spate, care pot susține fiecare câte 10 kg.

Foto: Model Serial 1 Rush

Model Serial 1 MOSH

În ceea ce privește autonomia, în cazul modelului MOSH avem o autonomie între 35-105 mile, în timp pentru RUSH, autonomia se situează între 35-115 mile, iar în ceea ce privește RUSH STEP-THRU, autonomia este între 30-90 mile . Vorbim despre un interval de kilometri deoarece autonomia bateriei este influențată de:

  • modul de deplasare ales
  • tipul terenului
  • aportul la pedalare al biciclistului

În cazul modelului MOSH, încărcarea completă durează în jur de 4 ore și 45 de minute, iar pentru o încărcare până la 75%, durata este în jur de 2 ore si 35 de minute. Pentru modelul RUSH STEP-THRU, încărcarea este similară cu cea a modelului MOSH, în timp ce pentru modelul RUSH CTY încărcarea completă durează în jur de 6 ore si 30 de minute, Vestea bună este că bicicletele electrice lansate de Serial 1 au bateriile demontabile și poziționate în partea inferioară a cadrului, așa că le poți lua cu tine către o sursă apropiată de curent fără a mai căra întreaga bicicletă.

Ambele modele au o viteză maximă de asistență de 25 de km /h și sunt echipate cu motoare Brose S Mag, cu o putere de 250 W. Motorul are patru moduri de utilizare, respectiv Eco, Tour, Sport și Boost, gândite pentru diferite condiții de drum și pentru economia bateriei, iar anvelopele sunt Schwable Super Moto-X .

De asemenea, o funcție interesantă numită ”walk-assist”, prin care bicicleta înaintează la o viteză redusă și care poate fi folosită când treci strada pe la trecerea de pietoni sau încerci să avansezi cu ea pe o porțiune mai înclinată.

În ceea ce privește greutatea bicicletelor electrice S1 ce au cadrul și furca realizate din componente din aluminiu hidroformate și sudate, modelul MOSH are o greutate de 21,9 kilograme, în timp ce RUSH STEP-THRU ajunge la o greutate de 27 de kilograme, iar RUSH la o greutate de 26.8 kilograme.

Dacă ați găsit interesante detaliile prezentate până aici, este timpul să vorbim și despre prețuri, care așa cum probabil vă așteptați, nu sunt pentru toate buzunarele. Modelul MOSH se poate găsi în reprezentanța Harley Davidson din București la un preț de 17.950 de lei, în timp ce modelele RUSH au un preț de 23.500 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri