Cargus și-a actualizat aplicația mobilă și prezintă noi soluții pentru destinatari. Cu aplicația Cargus Mobile se poate schimba, din mers, destinația coletului și poate fi redirecționat la un punct Ship & Go.

Toate transporturile de mărfuri care au fost comandate și vor fi livrate prin curierul Cargus sunt vizibile instantaneu pentru utilizatori în aplicația Cargus Mobile. Este nevoie doar de introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail în procesul de finalizare a comenzii în magazinul online.

Utilizatorul/Destinatarul poate schimba destinația din mers. Pachetul poate fi redirecționat către un punct Ship&Go, de unde poate fi ridicat oricând, în următoarele 3 zile lucrătoare.

Aplicația permite autentificarea de la distanță prin introducerea unui PIN în aplicație. Pachetele pot fi ridicate mai repede, fără semnătură.

Plata pentru livrarea coletului se poate face cu cardul, direct pe dispozitivul curierului, dar și cu PayByLink în punctele Ship&Go, folosind Aplicația Cargus Mobile.

O noutate absolută pe piața de curierat, dar deja cunoscută din aplicațiile de transport, o reprezintă ratingul curierului, prin care Cargus dorește să promoveze și să recompenseze activ curierii care oferă cele mai bine cotate servicii de livrare.

„Ne gândim de mult la o astfel de soluție. Cea mai recentă aplicație mobilă nu este doar simplă și intuitivă, dar are și o serie de caracteristici pentru destinatarii coletelor noastre care nu au fost prezentate clienților înainte. Acum, toate coletele Cargus vor fi automat disponibile destinatarului într-o singură aplicație, doar dând numărul său de mobil în timpul cumpărăturilor! De acum înainte, coletul va aștepta destinatarul și nu destinatarul coletul, iar coletul în sine va fi ridicat de la curier sau de la punctul Ship&Go în câteva secunde, chiar și cele care conțin COD (cash on delivery). Aplicația mobilă Cargus este următoarea etapă a soluțiilor inovatoare planificate pe care Cargus le implementează pe piața serviciilor de curierat”, spune Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Aplicația funcționează cu sistemul de operare Android sau iOS instalat, este gratuită și disponibilă pe Google Play și App Store. Se poate utiliza cu sau fără înregistrare. Înregistrarea în aplicație presupune introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail ale utilizatorului.

Comerțul electronic crește atât de rapid, încât în ​​fiecare lună numărul de colete manipulate crește cu câteva procente. Cifrele explodează în luna noiembrie, odată cu lansarea Black Friday. Anul trecut, valoarea comenzilor făcute în această perioadă de reduceri a crescut cu 234% față de Black Friday 2019. Iar numărul de comenzi a înregistrat o creștere de 154% față de weekend-ul anterior. Această aglomerare a serviciilor de livrare conduce și la nevoia de o mai bună organizare a destinatarilor pentru a primi coletele.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Sursa foto: Cargus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri