Autonet Group Holding a început lucrările de construcție la noul său centru de distribuție din Moldovenești, județul Cluj.

Investiția este estimată la 30 de milioane de euro și va ajuta compania să facă o distribuție mai rapidă.

Centrul face parte dintr-un proiect mai amplu de infrastructură logistică al dezvoltării grupului Autonet, care include două noi astfel de centre, la București și Budapesta, a căror valoare se ridică la 55 de milioane de euro.

Noul centru de distribuție va fi amplasat pe un teren de 11 hectare și va avea o suprafață totală de 22.700 mp și 49 porți de încărcare/descărcare.

Modulul automat AutoStore va conține 120.000 de cutii, sau unități de stocare, 70 de roboți și 20 stații de lucru. Depozitul va include și spațiu de depozitare pentru 12.000 de paleți.

Sursa foto: cijeurope.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri