Mercedes-Benz Vans a lansat în România noul Citan cu prețuri începând de la 19.408 euro cu TVA pentru versiunea de transport marfă și de 22.781 euro cu TVA pentru versiunea de transport persoane.

Mercedes-Benz Citan este disponibil în două variante: Citan Panel Van (transport marfă) și Citan Tourer (transport persoane).

Noul Citan se evidențiază în segmentul său prin confortul la rulare atunci când este încărcat parțial sau când transportă pasageri, raza de virare de doar 11,75 metri, scaune ergonomice care oferă multiple posibilități de reglare, opțiuni practice de depozitare, display modern și conceptul de operare infotainment - MBUX.

Citan Panel Van are o sarcină utilă de până la 782 kg și volumul de încărcare de până la 2,9 metri cubi. Citan Tourer dispune de sticlă cu 11% mai groasă, de compartimente practice de depozitare și mese pliabile și este echipat standard cu un airbag central, care se poate activa între scaunul șoferului și cel al pasagerului în cazul unei coliziuni laterale severe. În total, 7 airbag-uri protejează pasagerii.

“În Europa, segmentul van-urilor compacte este un sector major foarte important, bine stabilit, cu peste 800.000 de unități în 2019. Ne așteptăm ca acest segment să continue să fie atractiv în viitor, ca urmare a unor megatendințe semnificative din sectorul de curierat rapid și livrare colete, urbanizare și electromobilitate. Vedem în noul Citan o soluție excelentă pentru antreprenoriatul urban din România, dar și pentru transportul de persoane la cele mai înalte standarde” a declarat Alex Rugină, COO Mercedes-Benz Vans România.

Citan-ul continuă să reprezinte autovehiculul comercial ușor, de mici dimensiuni, din gama de modele Mercedes-Benz Vans destinate clienților comerciali: antreprenori cu afaceri mici și mijlocii, comercianți, servicii de curierat și livrări colete. Portofoliul variabil, cu două linii de echipare (BASE/PRO) permite selectarea unor opțiuni de echipare adecvate pentru o multitudine de cerințe ale clienților. Nu doar clienții care caută funcționalități de bază pentru autovehicul vor găsi produsul potrivit pentru nevoile lor, dar și clienții care caută un autovehicul complet echipat.

Modelul Citan Furgon, 110 CDI KA/L PRO, vine cu o condiție specială de finanțare exclusivă, rată începând de la 2.5€/zi, TVA inclus, prin intermediul Mercedes-Benz Financial Services România.

Odată cu premiera mondială a Citan-ului, Mercedes-Benz a prezentat ultima gamă de modele comerciale nou dezvoltate, echipată cu un motor cu ardere internă. În a doua jumătate a anului 2022 Mercedes-Benz Vans lansează eCitan, care se remarcă prin autonomia de aproximativ 285 (WLTP) și încărcare rapidă- de la 10% la 80% în doar 40 de minute. eCitan marchează încă un pas important către rolul de lider pentru Mercedes-Benz Vans în domeniul electromobilității.

Sursa foto: Mercedes-Benz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri