Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Baia Mare și Târgu Mureș. Compania ajunge astfel la 22 de orașe în România, în care utilizatorii pot cere curse prin aplicație și ajunge la destinație rapid și accesibil.

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery.

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Baia Mare și Târgu Mureș începe de la 8 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, în limita a 7 lei.

Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

În toate orașele în care sunt prezente serviciile de transport la cerere, utilizatorii au la dispoziție și platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea eficientă călătoriilor de afaceri. Astfel, cursele în scop de serviciu sunt mai rapide, mai accesibile și mai convenabile, companiile beneficiind de un management simplificat al costurilor de transport.

Lansarea serviciilor de ride-hailing este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe e-mail la romania-driver@bolt.eu, unde vor primi informații cu privire la partenerii oficiali locali.

Pe lângă serviciile de transport la cerere pentru persoane și pentru companii, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, de transport de mâncare și de produse alimentare, prin aplicația Bolt Food și de livrare de produse alimentare și non-alimentare, prin Bolt Market.

Bolt are 75 de milioane de utilizatori în 45 de țări din Europa și Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, incluzând ride-hailing, închirierea de mașini și trotinete electrice și livrarea de produse alimentare și mâncare.

Sursa foto: Bolt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri