Nextbase, unul dintre cei mai importanți producători de camere de bord din Europa, lansează camerele de bord Nextbase Seria 2, care au printre funcții reluarea cu încetinitorul a înregistrărilor.

Nextbase 622GW, cea mai perfomantă cameră de bord din Seria 2, folosește algoritmi integrați pentru a oferi o imagine de o calitate superioară în orice situație, chiar și în condiții precare ale drumului sau în condiții meteo dificile precum ceața, ninsoarea sau ploaia, care devin un impediment în identificarea vehiculelor și a plăcuțelor de înmatriculare în cazul incidentelor.

Dincolo de posibilitatea de a genera imagini clare spre a fi vizualizate de șofer și de cei implicați în anchetarea unui accident în trafic, camerele Nextbase pot înregistra coordonatele GPS, data și ora, dar și informații despre viteză.

Traseul poate fi vizualizat ulterior în Google Maps cu ajutorul aplicației MyNextbaseTM, disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.

De asemenea, camerele de bord dispun de conectivitate Wi-Fi și BluetoothTM, permițând sincronizarea rapidă a acestora cu smartphone-ul, grație funcției AutoSync. Șoferii pot descărca imaginile direct pe smartphone și le pot împărtăși cu prietenii și familia sau le pot trimite mai ușor către firmele de asigurări, utilizând aplicația MyNextbaseTM.

“Suntem încântați să aducem pe piața din România camerele noastre de bord Nextbase Seria 2. Ne propunem, astfel, să îi ajutăm pe șoferi să aibă o experiență mai sigură și mai plăcută pe drum cu ajutorul unui martor independent, care este acolo să supravegheze călătoria, indiferent de ce se întâmplă,“ a declarat Richard Browning, CMO and CSO Nextbase.

Noile modele Nextbase sunt disponibile prin intermediul Falcon Electronics, distribuitorul oficial Nextbase în România și prin intermediul partenerilor acestuia.

Sursa foto: Nextbase

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri