Nextbase, unul dintre cei mai importanți producători de camere de bord din Europa, lansează camerele de bord Nextbase Seria 2, care au printre funcții reluarea cu încetinitorul a înregistrărilor.

Nextbase 622GW, cea mai perfomantă cameră de bord din Seria 2, folosește algoritmi integrați pentru a oferi o imagine de o calitate superioară în orice situație, chiar și în condiții precare ale drumului sau în condiții meteo dificile precum ceața, ninsoarea sau ploaia, care devin un impediment în identificarea vehiculelor și a plăcuțelor de înmatriculare în cazul incidentelor.

Dincolo de posibilitatea de a genera imagini clare spre a fi vizualizate de șofer și de cei implicați în anchetarea unui accident în trafic, camerele Nextbase pot înregistra coordonatele GPS, data și ora, dar și informații despre viteză.

Traseul poate fi vizualizat ulterior în Google Maps cu ajutorul aplicației MyNextbaseTM, disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.

De asemenea, camerele de bord dispun de conectivitate Wi-Fi și BluetoothTM, permițând sincronizarea rapidă a acestora cu smartphone-ul, grație funcției AutoSync. Șoferii pot descărca imaginile direct pe smartphone și le pot împărtăși cu prietenii și familia sau le pot trimite mai ușor către firmele de asigurări, utilizând aplicația MyNextbaseTM.

Retail jobs

“Suntem încântați să aducem pe piața din România camerele noastre de bord Nextbase Seria 2. Ne propunem, astfel, să îi ajutăm pe șoferi să aibă o experiență mai sigură și mai plăcută pe drum cu ajutorul unui martor independent, care este acolo să supravegheze călătoria, indiferent de ce se întâmplă,“ a declarat Richard Browning, CMO and CSO Nextbase.

Noile modele Nextbase sunt disponibile prin intermediul Falcon Electronics, distribuitorul oficial Nextbase în România și prin intermediul partenerilor acestuia. Sursa foto: Nextbase

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri