Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone.

Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a camioanelor Ford Trucks. La Ford Trucks, se întrepătrund mai mult de jumătate de secol de proiectare și experiență de producție cu expertiza în dezvoltarea de produse specifice pieței, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. În prezent, își desfășoară activitatea în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și CSI și continuă să își dezvolte rețeaua internațională pe trei continente.

Proiectul Ford Trucks F-MAX și Est Europa Expediții

Pe plan local, Ford Trucks a devenit un brand stabil pe piața de camioane din România, urcând permanent în topul brandurilor de vehicule comerciale, la nivel de vânzări, cu o cotă de piață de 10.6% (conform Raport Înmatriculări DRCPIV Ian-Octombrie 2021).

Cât privește segmentul internațional, Ford Trucks comercializează vehicule comerciale în peste 40 de țări din întreaga lume, iar creșterea sa internațională nu arată semne de încetinire, în ciuda pandemiei. Scopul brandului pe termen scurt și mediu este de a obține o creștere permanentă în toată Europa, extinzându-și operațiunile globale în 45 de țări până la sfârșitul acestui an și în 55 de țări în următorii 3 ani. Obiectivul Ford Trucks este să se extindă în 55 de țări până la sfârșitul anului 2024.

În luna octombrie a acestui an, Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a sărbătorit livrarea primelor 20 de unități dintr-o flotă de 76 de vehicule Ford Trucks F-Max către Est Europa Expediții - un client cu o mare tradiție în industria transporturilor comerciale. Trebuie menționat că Est Europa Expediții este principalul partener al Italtrans Europa (Grupul familiei Tamburro). Acest lucru confirmă încă o dată faptul că marca Ford Trucks si produsul F-Max prezintă încredere atât pentru flote mai mici, cât și pentru flote mari. Acest eveniment a avut loc la Timișoara, pe 22 octombrie, unde cei prezenți au subliniat importanța extraordinară a continuării extinderii internaționale prin Est Europa Expediții.

“Avem cu această ocazie cea mai mare flotă Ford Trucks F-Max din România, ceea ce demonstrează competitivitatea produsului in segment. Suntem deja lideri in segmentul de construcții si cel de specializate, si ne dorim să ne demonstrăm valoarea adăugată si in segmentul de transport internațional si beneficiile economice pe care le aducem clienților.”, declară Stefano Albarosa - CEO Cefin Trucks.

Domnul Giustino Tamburro, reprezentant al Est Europa Expediții, a declarat: “Am înființat firma de transport în 1967, în Italia, și este una dintre cele mai vechi firme de transport. Pentru prima oară am adăugat acum flotei si vehicule Ford Trucks. Primele impresii din partea șoferilor noștri sunt pozitive. Primele 20 de unități ne-au fost livrate acum două săptămâni.”

“Ford Trucks și-a consolidat poziția pe piața din România în doar patru ani, iar această livrare de flotă de F-MAX către Est Europa Expediții ne crește vizibilitatea și rezultatele în segmentul capetelor tractor pentru transport internațional. Mai importantă decât cifrele este încrederea pe care ne-o acordă noul nostru client, Est Europa Expediții. Vă garantez că atunci când veți avea nevoie de noi, echipa Ford Trucks, va munci din greu să vă fie alături. Rețeaua internațională de service-uri ale mărcii este in continuă expansiune, pentru a fi alături de clienții nostri oriunde ei au nevoie.” A declarat Koray Kuvvet - Managing Director Ford Trucks Est Europe and Balkans.

Câștigător al premiului International Truck of the Year (ITOY) 2019, F-MAX este unul dintre cele mai importante simboluri ale capacităților Ford Trucks de inginerie, design și tehnologie, precum și un exemplu al abilităților de dezvoltare și producție a vehiculelor.

Pentru mai multe informații despre Ford Trucks și produsele sale la nivel mondial, vizitați site-ul www.fordtrucks.com.tr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri