Mercedes-Benz eVito Furgon a primit o actualizare a grupului motopropulsor electric și o nouă baterie cu o capacitate utilizabilă de 60 kWh de la începutul lunii decembrie.

Sub partea din față, există încă propulsorul electric care acționează roțile din față cu o putere maximă de 85 kW. Noul eVito Furgon are un încărcător on-board (CA) răcit cu apă, cu o capacitate de încărcare de max. 11 kW. Asta înseamnă că este pregătită pentru încărcare cu curent alternativ (CA), de exemplu în locații comerciale, în depozite sau la stațiile publice de încărcare.

Noul model este încărcat prin priza de încărcare CCS amplasată în partea din stânga a barei față. Acest lucru face posibilă și încărcarea rapidă prin intermediul curentului continuu (CC). Datorită unei puteri standard de încărcare de maximum 50 kW sau opțional de maximum 80 kW, eVito poate fi încărcat de la 10 la 80% la o stație de încărcare rapidă CC în aproximativ 50 (sau, opțional, 35) de minute. Bateria cu o capacitate utilizabilă de 60 kWh permite o autonomie de 242-314 kilometri (WLTP) 1,2.

Noul eVito Furgon oferă acum și diferite niveluri de recuperare pentru a-și încărca bateria în timpul deplasării, prin intermediul unei strategii inteligente de operare. Șoferul poate schimba modul de recuperare prin intermediul padelelor de schimbare poziționate accesibil, în spatele volanului. Un stil de condus deosebit de eficient și confortabil este oferit de treapta de recuperare DAUTO.

Informațiile de la asistenții de siguranță sunt interconectate, iar puterea recuperării este adaptată situației și în timp real. În plus, trei programe de acționare ajută clientul să aleagă între confort maxim și autonomie maximă, doar prin apăsarea unui buton în timpul condusului.

Prin plasarea bateriei în sub podeaua autovehiculului, interiorul este complet disponibil și oferă un volum de încărcare de până la 6,6 m³ – o condiție prealabilă importantă pentru numeroase industrii, în special în transportul de marfă. Autoutilitara fără emisii locale poate fi comandată în două lungimi diferite: cu o lungime totală de 5.140 de milimetri sau ca versiune extra-lungă, care ajunge la 5.370 de milimetri.

Noul eVito Furgon, similar cu eVito Tourer, include deja multe caracteristici atractive ca autovehicul în dotarea standard, cum ar fi jante de 17 inci, scaune încălzite pentru șofer, volan multifuncțional cu computer de bord sau încărcare CC cu până la 50 kW. Numeroase sisteme de siguranță și asistență, cum ar fi Active Brake Assist, ATTENTION ASSIST și Headlight Assist sunt, de asemenea, incluse în dotarea standard.

Sursa foto: Mercedes-Benz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri